Náš tip
s.Oliver
Dárkový poukaz AlpinePro
Dárkový poukaz České filharmonie
Dárkové poukázky je možné uplatnit na veškeré produkty FIRO-tour a.s., uvedené v katalozích CK FIRO-tour a.s.
Studio LaDesign nabízí poradenství a workshopy v oblasti interiérového designu
Darujte krásný úsměv! Odstranění zubního kamene a pigmentace, bělení zubů až o 8 odstín?!
Darujte dárkové poukázky!

ochrana osobních údajů

poukazky.cz > o nás > ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Registrací na servru www.poukazky.cz uděluje Kupující (uživatel) souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů. Prodávající shromažďuje a zpracovává se souhlasem Kupujícího následující osobní   údaje : jméno, adresu, telefon a emailové spojení. Osobní údaje budou použity výhradně za účelem realizace objednaných služeb a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci platby Kupujícího učiněnou bankovním převodem, pro zasílání obchodních sdělení a dále pro účely zákonné archivace.

Veškeré informace takto získané jsou uchovávány pouze po nezbytně nutnou dobu v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších dodatků, a Prodávající je využívá výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.

Údaje, které Prodávající o Kupujícím uchovává a zpracovává může Kupující kdykoliv změnit, a to po přihlášení do "Moje údaje". 

Kupující bere na vědomí a souhlasí, že současně s uzavřením kupní smlouvy uděluje Prodávajícímu souhlas s využitím svého elektronického kontaktu či adresy k zasílání obchodních sdělení Prodávajícího.

Svůj souhlas s uchováváním a zpracováním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může Kupující kdykoliv odvolat, a to tak, že zašle emailovou zprávu na info@poukazky.cz nebo tuto skutečnost oznámí Prodávajícímu telefonicky. Vymazání těchto údajů z databáze Prodávajícího má za následek ukončení platnosti registrace Kupujícího.

 

partneři týdne

BIODROGA Hair & Beauty Centre - darujte vstupenku do světa krásy a relaxace!
Přívětivá atmosféra a vůně dalekého Orientu, která Vám vrátí ztracenou energii...
Vše pro skateboarding, snowboarding i volný čas v obchodech EASY RIDER,...
Dárkové poukazy na služby a poradenství v oblasti interiérového designu

Nákupní košík

Váš košík je prázdný.
Zobrazit košík >>
Doporučujeme

Koupit dárkové poukazy - Vstup do e-shopu

Eshop » poukázek

ObchodySipka
SlužbySipka
SportSipka
KulturaSipka
ZdravíSipka
VzděláváníSipka
CestováníSipka
ZážitkySipka
Univerzální certifikát »Sipka

Prolistujte náš celý katalog » dárkových poukazů nebo použijte jiný způsob vyhledávání.

Výběr poukázek podle lokality

Doporučujeme » poukazy

dm drogerie marktDárkové poukazy dm. dm drogerie nabízí pestrý výběr výrobků z oblasti péče o krásu a zdraví, péče o děti, domácnost, fotografie, výrobky pro zvířecí miláčky a další... >>

Dárkový poukaz Eiffel optikDárkové poukazy Eiffel optic - uplatníte na nákup veškerého zboží a služeb na všech prodejnách >>

Jak koupit » poukázky

Postup je jednoduchý:

  1. Vyhledat poukázku
  2. Vybrat blahopřání,
    napsat věnování  
  3. Odeslat sobě nebo
    rovnou obdarovanému

Více o nákupu on-line >

Napište nám » Váš názor

Váš názor nás zajímá, rádi bychom vylepšili naše služby i na základě Vašich doporučení.